Прва страна Местo Регистрација учесника Спонзори и донатори Друштвени програм Опште информације Линкови Контакти

РАСПОРЕД ДЕШАВАЊА

Одлуком Здравственог савета Србије бр. 153-02-416/2015-01 од 03. 03. 2015. године, 15. Конгрес физијатара Србије је акредитован под бројем А-1-755/15 као међународни конгрес. Број бодова за предаваче је 15, за усмену презентацију 13, за постер презентацију 11 и за пасивно учешће 9.

Регистрација учесника Конгреса и пријем конгресног материјала обавиће се на рецепцији Конгресног центра Хотел Звезда од 11:00 часова 21. маја 2015. године.

Почетак стручног рада је предвиђен за исти дан, четвртак, у 15:00 часова. 

Предавања по позиву и усмена саопштења ће се одржавати у Сали Конгресног центра Хотела Звезда. Постер презентације и пратећи садржаји су такође у Конгресном центру.

У току Конгреса биће одржана пратећа изложба. Најзначајнији произвођачи лекова, лабораторијске и друге медицинске опреме  и пратеће индустрије изложиће своје најновије производе. Детаљније информације о могућностима и условима учешћа на изложби у делу Спонзори и донатори, а затим у Секретаријату Конгреса.

Награде
Најбољи постер и његова презентација
Научни одбор 15 Конгреса физијатара Србије доделиће награду одабраном учеснику за најбољи постер и његову презентацију на церемонији затварања Конгреса, 24. маја 2015. године у 10:00  часова.
Најбољи млади истраживач

Научно одбор ће доделити награду најбољем младом истраживачу за научноистраживачки рад на пољу физикалне медицине и рехабилитације. Критеријуми за доделу награде су: клинички и научно истраживачки рад, оригинални рад, квалитетна усмена презентација, мање од 36 година живота до 21 маја 2015. године.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информације

Научни део



УДРУЖЕЊЕ ЗА ФИЗИКАЛНУ МЕДИЦИНУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ СРБИЈЕ