Прва страна Местo Регистрација учесника Спонзори и донатори Друштвени програм Опште информације Линкови Контакти

Добро дошли на Шеснаести конгрес физијатара Србије
са међународним учешћем
који се одржава од 19 до 22. маја 2016. године у Аранђеловцу

Поштоване колегинице и колеге,

Част нам је да Вам, у име Удружења за физикалну и рехабилитациону медицину Србије, пожелимо да учествујете на 16. Конгресу физијатара Србије са међународним учешћем, који ће се одржати у Аранђеловцу, у Конгресном центру од 19 – 22. маја 2016. године са темом ''Стратегија и искуство у рехабилитацији''.

Наши конгреси се одржавају сваке године, традиционално окупљају поред физијатара све који се налазе у рехабилитационом тиму, са циљем да се изнесу и размене научна достигнућа, стручне новости, знања и искуства у циљу увећања нашег знања из области физикалне и рехабилитационе медицине и унапређења здравља наших болесника.

Овогодишњи Конгрес, као и сви до сада, је у организацији Удружења за физикалну и рехабилитациону медицину Србије. Сви радови који су прошли рецензију научног одбора, биће штампани као сажеци или у целини, зависно од тога како сте их послали, у часопису "Балнеоцлиматологиа".

На Конгресу ће бити презентовани радови у виду усмених саопштења и постер презентација. Такође ће бити организовано више пленарних предавања најеминентнијих предавача из Србије и земаља Европске Уније, као и већи број предавања по позиву која покривају тематске области физикалне и рехабилитационе медицине овог Конгреса, а као новина биће и три клиничка часа која ће обрадити цервикални синдром, лумбални синдром као и остеоартоитис и реуматодини артритис.

Низ спонзорисаних предавања и симпозијума додатно ће проширити наше клиничко искуство и унапредити наше вештине у рехабилитацији болесних и повређених.

Досадашња позитивна искуства у организацији конгреса нам гарантују да ћете освежити своја знања, а и допунити најновијим сазнањима из различитих области рехабилитације.

Добро дошли на 16. Конгрес физијатара Србије.


Председник Организационог одбора
Проф др Милица Лазовић

Председник Научног одбора
Проф др Ивана Петронић Марковић

Одлуком Здравственог савета Србије, од марта 2016. године, 16. Конгрес физијатара Србије је акредитован под бројем А – 1 – 810/16 као међународни конгрес.

Својим предавањем на Конгресу предавач стиче 15 бодова, излагач усменог рада 13, постер презентација 11, а пасивни учесник Конгреса 9 бодова.

Информације

Научни део

Архива

УДРУЖЕЊЕ ЗА ФИЗИКАЛНУ МЕДИЦИНУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ СРБИЈЕ