Прва страна Местo Регистрација учесника Спонзори и донатори Друштвени програм Опште информације Линкови Контакти

РЕГИСТРАЦИЈА

18. КОНГРЕС ФИЗИЈАТАРА СРБИЈЕ СА МЕЂУНАРОДНИМ УЧЕШЋЕМ
ЗЛАТИБОР 24-27.05.2018. 

Место одржавања: Хотел ˝Мона˝4*/Конгресни центар Коледо

Конгресни центар Коледо
Конгресни центар Коледо, капацитета 500 места, који се простире на 500м², налази се у непосредној близини главног улаза у хотел, а повезан је са лоби баром и рестораном. По потреби овај мултифункционални простор може да се подели на 2 или 3 целине, које се могу уредити у складу са потребама свих врста догађаја. Простор је опремљен најмодернијом технологијом, климатизацијом, озвучењем, расветом и оптичким приступом интернету. За потребе организације великих скупова, конгресни простор пружа могућност постављања излагачког просторау фоајеима конгресног центра, на рецепцији и у летњој башти. Дневна светлост конгресног центра Коледо гарантује пријатан и угодан рад.

Смештај: обезбеђен у хотелима ˝Мона˝4*, ˝Идила˝ 4*, гарни хотел ˝Шимшир˝4* и пансион ˝Б&Б Алиби˝ који је у процесу категоризације за 4*

Хотел ˝Мона˝4* - Окружен предивном боровом шумом, у самом центру Златибора - налази се хотел Златибор Мона. Хотел Златибор Мона гостима нуди 120 пространих и топлих соба и апартмана, опремљених свим модерним садржајима наопходним за потпуни одмор и опуштање, укључујући ТWЦ, ТВ, кабловску телевизију са преко 40 канала, сеф, мини бар, фен, телефон и бесплатну интернет конекцију.

Хотел ˝Идила˝4* - Хотел & Спа "Идила" се налази у самом центру Златибора, на само пар минута хода од аутобуске станице, тржног центра и централног трга. Изолован је од буке, тако да је гостима загарантован миран одмор. Хотел & Спа "Идила" је отворен током целе године и својим гостима нуди потпун одмор и релаксацију. Оброци из конгресног пакета су у ресторану хотела ˝Мона˝.

Хотел ˝Шимшир˝4* - Гарни Хотел "Шимшир" је модеран туристички објекат који гостима нуди идеалне услове за одмор. Објекат се састоји из једне сутеренске и три надземне етаже повезане лифтом. Смештајни капацитет објекта састоји се из 7 апартмана и 12 соба. Све собе и апартмани су модерно опремљени и поседују кабловску телевизију, бежични интернет и мини бар. Уз квалитетан смештај, ‘’Шимшир’’ нуди и услугу доручка у ресторану на бази шведског стола. Оброци из конгресног пакета су у ресторану хотела ˝Мона˝.

Пансион ˝Б&Б Алиби˝ - Алиби Златибор је новоотворени објекат у самом центру Златибора. Објекат располаже са 37 соба и 5 апартмана ексклузивно опремљених квалитетним и модерним намештајем уз имплементацију најсавременије хотелске технологије по угледу на светски познате хотеле. Све собе и апартмани поседују флат-сцреен тв са кабловским каналима, wи-фи конекцију и мини-бар. Гостима је на располагању и роом сервице. Сви апартмани имају комплетно опремљену модерну кухињу. Оброци из конгресног пакета су у ресторану хотела ˝Мона˝.

Конгресни пакет, по особи са укљученом котизацијом у двокреветној соби са укљученим ПДВ-ом:


Хотел

Специјалисти

Фармацеути сарадници

˝Мона˝4*˝

340€

/

˝Идила˝4*

330€

 

˝Шимшир˝4*

290€

250€

Пансион ¨Б&Б Алиби˝

290€

250€

Доплате за једнокреветну собу: Хотел ˝Мона˝ - 60€ дневно; Хотел ˝Идила˝ - 50€ дневно; Хотел ˝Шимшир˝ - 40€ дневно; пансион Б&Б Алиби – 30€ дневно

Конгресни пакет садржи:
-Смештај у двокреветној соби на бази 3 ноћења са доручком у изабраном хотелу, Конгресни материал, ИД картицу, приступ предавањима, приступ простору за изложбу, приступ простору за постер презентације, сертификат, кафе пауза у току предавања (кафа или чај или вода) 25. И 26., 24.05.2018. -коктел добродошлице, вечера у ресторану хотела ˝Мона˝, 25.05.2018. –ручак и вечера у ресторану хотела ˝Мона˝, 26.05.2018. -ручак у ресторану хотела ˝Мона˝и свечана вечера са пићем, 27.05.2018. –Доручак у изабраном хотелу.

КОТИЗАЦИЈА 200€ + ПДВ (за учеснике који не користе конгресни пакет)

Котизација садржи:
-Конгресни материал и ИД картицу, приступ предавањима, приступ простору за изложбу, приступ простору за постер презентације, коктел добродошлице, кафе пауза у току предавања (кафа или чај или вода) 25. и 26., свечану вечеру у ресторану хотела ˝Мона˝ са пићем и музиком, сертификат

Превоз: за учеснике Конгреса биће организован аутобуски превоз из Новог Сада, Београда и Ниша (40€). Минималан број путника за реализацију певоза је 40 особа у аутобусу.

Напомена:
Распоред по смештајним објектима је по редоследу пријаве И уплате.

Пријаву за учешће на Конгресу, резервацију хотелског смештаја, превоз и уплату можете извршити у агенцији ˝МОНДОРАМА˝д.о.о. Ниш писаним путем на следећи начин:
Мондорама д.о.о. Ниш, Обреновићева 25/1, 18000 Ниш
или путем маил-а на следећу адресу: office@mondorama.rs
Путем фаx-а: 00 381 18 293 305
Контакт телефони за све информације: 00 381 18 259 500, 259 501, 293 304

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Информације

Научни део

Архива

УДРУЖЕЊЕ ЗА ФИЗИКАЛНУ МЕДИЦИНУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ СРБИЈЕ