Прва страна Местo Регистрација учесника Спонзори и донатори Друштвени програм Опште информације Линкови Контакти

Место одржавања Конгреса: Хотел ˝Мона˝4*/Конгресни центар Коледо

Конгресни центар Коледо:  Конгресни центар Коледо, капацитета 500 места, простире се на 500м², налази се у непосредној близини главног улаза у хотел, а повезан је са лоби баром и рестораном. По потреби овај мултифункционални простор може да се подели на 2 или 3 целине, које се могу уредити у складу са потребама свих врста догађаја. Простор је опремљен најмодернијом технологијом, климатизацијом, озвучењем, расветом и оптичким приступом интернету. За потребе организације великих скупова, конгресни простор пружа могућност постављања излагачког простора у фоајеима конгресног центра и на рецепцији. Дневна светлост конгресног центра Коледо гарантује пријатан и угодан рад.

Смештај: обезбеђен у хотелима ˝Мона˝4*, ˝Идила˝ 4*, гарни хотел ˝Шимшир˝4* и хотел Олимп 4*

Хотел ˝Мона˝4* (www.monazlatibor.com) - Окружен предивном боровом шумом, у самом центру Златибора гостима нуди 100 (од 120) пространих и топлих соба и апартмана, опремљених свим модерним садржајима наопходним за потпуни одмор и опуштање, укључујући ТWC, ТВ, кабловску телевизију са преко 40 канала, сеф, мини бар, фен, телефон и бесплатну интернет конекцију.

Хотел ˝Идила˝4* (www.hotelidila.com) се налази у самом центру Златибора, на само пар минута хода од аутобуске станице, тржног центра и централног трга. Изолован је од буке, тако да је гостима загарантован миран одмор. Хотел & Спа "Идила" је отворен током целе године. Доручак у хотелу Идила, а остали оброци из конгресног пакета су у ресторану хотела ˝Мона˝.

Хотел ˝Шимшир˝4* - Гарни Хотел "Шимшир" (www.simsir.rs) је модеран туристички објекат који гостима нуди смештајне капацитете (7 апартмана и 12 соба). Све собе и апартмани су модерно опремљени и поседују кабловску телевизију, бежични интернет и мини бар. Уз квалитетан смештај, ‘’Шимшир’’ нуди и услугу доручка у ресторану на бази шведског стола, а остале оброке из конгресног пакета у ресторану хотела ˝Мона˝.

Хотел Олимп 4* (www.hotelolimp.com) - се налази на самом улазу у Златибор и истински представља праву капију познатог туристичког места. Захављујући предивној локацији,хотел својим гостима нуди природни амбијент, јединствени доживљај, гостопримство, комфор и удобност ( велики олимпијски базен који је испуњен минералном изворском водом). Доручак у хотелу Олимп, а остали оброци из конгресног пакета су у ресторану хотела ˝Мона˝.

 
 

 

Информације

Научни део


Упитник о континуираној медицинској едукацији
За специјалисте и специјализанте физикалне медицине и рехабилитације, докторе медицине и чланове рехабилитационог тима.

Архива

УДРУЖЕЊЕ ЗА ФИЗИКАЛНУ МЕДИЦИНУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ СРБИЈЕ