Prva strana Mesto Registracija učesnika Sponzori i donatori Društveni program Opšte informacije Linkovi Kontakti

REGISTRACIJA

18. KONGRES FIZIJATARA SRBIJE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM
ZLATIBOR 24-27.05.2018.

Mesto održavanja: Hotel ˝Mona˝4*/Kongresni centar Koledo

Kongresni centar Koledo

Kongresni centar Koledo, kapaciteta 500 mesta, koji se prostire na 500m², nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u hotel, a povezan je sa lobi barom i restoranom. Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor može da se podeli na 2 ili 3 celine, koje se mogu urediti u skladu sa potrebama svih vrsta događaja. Prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i optičkim pristupom internetu. Za potrebe organizacije velikih skupova, kongresni prostor pruža mogućnost postavljanja izlagačkog prostorau foajeima kongresnog centra, na recepciji i u letnjoj bašti. Dnevna svetlost kongresnog centra Koledo garantuje prijatan i ugodan rad.

 

Smeštaj: obezbeđen u hotelima ˝Mona˝4*, ˝Idila˝ 4*, garni hotel ˝Šimšir˝4* i pansion ˝B&B Alibi˝ koji je u procesu kategorizacije za 4*

Hotel ˝Mona˝4* - Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora - nalazi se hotel Zlatibor Mona. Hotel Zlatibor Mona gostima nudi 120 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju.

Hotel ˝Idila˝4* - Hotel & Spa "Idila" se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Hotel & Spa "Idila" je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju. Obroci iz kongresnog paketa su u restoranu hotela ˝Mona˝.

Hotel ˝Šimšir˝4* - Garni Hotel "Šimšir" je moderan turistički objekat koji gostima nudi idealne uslove za odmor. Objekat se sastoji iz jedne suterenske i tri nadzemne etaže povezane liftom. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz 7 apartmana i 12 soba. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju kablovsku televiziju, bežični internet i mini bar. Uz kvalitetan smeštaj, ‘’Šimšir’’ nudi i uslugu doručka u restoranu na bazi švedskog stola. Obroci iz kongresnog paketa su u restoranu hotela ˝Mona˝.

Pansion ˝B&B Alibi˝ - Alibi Zlatibor je novootvoreni objekat u samom centru Zlatibora. Objekat raspolaže sa 37 soba i 5 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele. Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen tv sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar. Gostima je na raspolaganju i room service. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju. Obroci iz kongresnog paketa su u restoranu hotela ˝Mona˝.

Kongresni paket, po osobi sa uključenom kotizacijom u dvokrevetnoj sobi sa uključenim PDV-om:

Hotel

Specijalisti

Farmaceuti saradnici

˝Mona˝4*

340€

/

˝Idila˝4*

330€

 

˝Šimšir˝4*

290€

250€

Pansion ¨B&B Alibi˝

290€

250€

Doplate za jednokrevetnu sobu: Hotel ˝Mona˝ - 60€ dnevno; Hotel ˝Idila˝ - 50€ dnevno; Hotel ˝Šimšir˝ - 40€ dnevno; pansion B&B Alibi – 30€ dnevno

Kongresni paket sadrži:

-Smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu, Kongresni material, ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, sertifikat, kafe pauza u toku predavanja (kafa ili čaj ili voda) 25. I 26., 24.05.2018. -koktel dobrodošlice, večera u restoranu hotela ˝Mona˝, 25.05.2018. –ručak i večera u restoranu hotela ˝Mona˝, 26.05.2018. -ručak u restoranu hotela ˝Mona˝i svečana večera sa pićem, 27.05.2018. –Doručak u izabranom hotelu.

KOTIZACIJA 200€ + PDV (za učesnike koji ne koriste kongresni paket)

Kotizacija sadrži:

-Kongresni material i ID karticu, pristup predavanjima, pristup prostoru za izložbu, pristup prostoru za poster prezentacije, koktel dobrodošlice, kafe pauza u toku predavanja (kafa ili čaj ili voda) 25. i 26., svečanu večeru u restoranu hotela ˝Mona˝ sa pićem i muzikom, sertifikat

Prevoz: za učesnike Kongresa biće organizovan autobuski prevoz iz Novog Sada, Beograda i Niša (40€).
Minimalan broj putnika za realizaciju pevoza je 40 osoba u autobusu.

Napomena:

Raspored po smeštajnim objektima je po redosledu prijave I uplate.

 

Prijavu za učešće na Kongresu, rezervaciju hotelskog smeštaja, prevoz i uplatu možete izvršiti u agenciji ˝MONDORAMA˝d.o.o. Niš pisanim putem na sledeći način:

Mondorama d.o.o. Niš, Obrenovićeva 25/1, 18000 Niš

ili putem mail-a na sledeću adresu: office@mondorama.rs
Putem fax-a: 00 381 18 293 305

Kontakt telefoni za sve informacije: 00 381 18 259 500, 259 501, 293 304

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informacije

Naučni deo

Arhiva

UDRUŽENJE ZA FIZIKALNU MEDICINU I REHABILITACIJU SRBIJE