Prva strana Mesto Registracija učesnika Sponzori i donatori Društveni program Opšte informacije Linkovi Kontakti

Mesto održavanja Kongresa: Hotel ˝Mona˝4*/Kongresni centar Koledo

Kongresni centar Koledo:  Kongresni centar Koledo, kapaciteta 500 mesta, prostire se na 500m², nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u hotel, a povezan je sa lobi barom i restoranom. Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor može da se podeli na 2 ili 3 celine, koje se mogu urediti u skladu sa potrebama svih vrsta događaja. Prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i optičkim pristupom internetu. Za potrebe organizacije velikih skupova, kongresni prostor pruža mogućnost postavljanja izlagačkog prostora u foajeima kongresnog centra i na recepciji. Dnevna svetlost kongresnog centra Koledo garantuje prijatan i ugodan rad.

Smeštaj: obezbeđen u hotelima ˝Mona˝4*, ˝Idila˝ 4*, garni hotel ˝Šimšir˝4* i hotel Olimp 4*

Hotel ˝Mona˝4* (www.monazlatibor.com)- Okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora gostima nudi 100 (od 120) prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju.

Hotel ˝Idila˝4* (www.hotelidila.com ) se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, tržnog centra i centralnog trga. Izolovan je od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Hotel & Spa "Idila" je otvoren tokom cele godine. Doručak u hotelu Idila, a ostali obroci iz kongresnog paketa su u restoranu hotela ˝Mona˝.

Hotel ˝Šimšir˝4* - Garni Hotel "Šimšir" (www.simsir.rs ) je moderan turistički objekat koji gostima nudi smeštajne kapacitete (7 apartmana i 12 soba). Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju kablovsku televiziju, bežični internet i mini bar. Uz kvalitetan smeštaj, ‘’Šimšir’’ nudi i uslugu doručka u restoranu na bazi švedskog stola, a ostale obroke iz kongresnog paketa u restoranu hotela ˝Mona˝.

Hotel Olimp 4* (www.hotelolimp.com) - se nalazi na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Zahavljujući predivnoj lokaciji,hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost ( veliki olimpijski bazen koji je ispunjen mineralnom izvorskom vodom). Doručak u hotelu Olimp, a ostali obroci iz kongresnog paketa su u restoranu hotela ˝Mona˝.


 

Informacije

Naučni deo


Upitnik o kontinuiranoj medicinskoj edukaciji
Za specijaliste i specijalizante fizikalne medicine i rehabilitacije, doktore medicine i članove rehabilitacionog tima

Arhiva

UDRUŽENJE ZA FIZIKALNU MEDICINU I REHABILITACIJU SRBIJE